Valittu määrä ylitti varastosaldon

Kirjaudu sisään

Ladataan...
Asiakaspalvelu

Tietoa meistä

Me tiedämme että ”good hair day” ei aina ole ihan Piece of Cake asia.

Haluamme hiuksien elävän onnellista elämää, voivan hyvin ja myös näyttävän terveiltä. Suhtaudumme intohimoisesti hiuksiin ja haluamme tarjota vinkkimme, ammattitaitomme ja tuotteemme mahdollistamaan onnellisen elämän kaikille hiuksille.

Yrityksemme koostuu hius- ja kauneusalan ammattilaisista. Olemme kaikkien tuotteidemme valtuutettu kotimainen jälleenmyyjä ja erityisesti suomalaiset hiukset tunteva verkkokauppa.

Sabina Särkkä

Ex-missi ja nykyinen kauneusalan asiantuntija Sabina Särkkä on yksi Piece of Hair –verkkokaupan perustajista. Sabinalla on tunnetusti upeat hiukset ja hänen intohimonsa onkin pitkään ollut hiusten ja ihon hyvinvointi. ”Jaamme mielellään parhaat vinkkimme hiustenhoitoon ja -muotoiluun Studio & Tutoriaalit -osiossa.”

Piia Martiskainen

Palkittu Hiusmuotoilija Piia Martiskainen on työskennellyt alan yrittäjänä 17 vuotta.

Piia pitää erityisesti kokonaisuuksien luomisesta. Hiukset ovat aina olleet lähellä sydäntä. Asiakkaalle tehty onnistunut muutos hiusvärin ja leikkauksen jälkeen palkitsee joka kerta. "Asiakkaan säteily" on sydämen asia.

Piian ensimmäinen kampaamoliike toi Suomeen Lorealin pikakampauskonseptin. Siitä tuli huippusuosittu ja kampauksia tehdään nyt noin 200 kuukaudessa.

"Haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivimmat tuotteet. Me tunnemme tuotteemme ja osaamme suositella juuri sinun hiuksillesi sopivimman tuotekokonaisuuden."

 

Meille hiusten hyvinvointi on Piece of Hair – Onnelliset hiukset myös näyttävät hyvältä